Productieproces

Olewo, 100% natuurlijk diervoeder supplement geïmporteerd uit Duitsland.


Goedbevonden en aanbevolen door topfokkers en dierenliefhebbers al 35 jaar!

Geen enkel ander bedrijf maakt natuurlijke diervoeder supplementen zoals Olewo GmbH Duitsland. Olewo verbouwt de beste wortels en rode bieten expliciet voor het fabriceren van deze natuurlijke diervoeder supplementen. De hoogste kwaliteitsnormen worden toegepast, er wordt geen stap overgeslagen. Strikte en strenge kwaliteitscontroles zijn ontwikkeld om elke stap te monitoren. Van het verbouwen van de groentes tot het oogsten, tijdens het productieproces en bij de opslag. Dit alles om zo de unieke en zeer effectieve waardes van de groenten te behouden. Enkel op deze manier kan men zeker stellen dat geen enkele van de waardevolle vitamines en voedingsstoffen in het eindproduct ontbreken. Duitsland is het land met de langste traditie in de biologische landbouw en de verkoop van gezondheidsproducten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in de jaren 70 toen Olewo beonnen is met het produceren van de eerste wortelvlokken voor dieren als supplement dat in de rest van Europa nog vrijwel geheel onbekend was.

Verbouwen en oogsten

Alle Olewo wortelen en bieten worden geplant op de akkers die specifiek en enkel voor Olewo groentes verbouwen. De akkers liggen in het vlakke terrein van Noord-Duitsland dat bekend is om zijn zeer vruchtbare grond. Deze akkers zijn verzekerd dat zij de Olewo groentes vrij houden van peticiden en herbiciden. Alles wortels en bieten op deze akkers worden na de oogst aan zeer strenge testen onderworpen die ver boven de testen uitsteken die men gebruikt voor de groentes die bestemd zijn voor consumptie door de mens.

Per jaar wordt er 2 maal geplant. Van augustus tot februari worden de groentes geoogst. Het gehele jaar worden de groentes, gedurende de groei en de oogst, streng gecontroleerd om te bepalen wanneer de waarde van het Beta-caroteen en de voedingsstoffen op hun hoogste niveau zijn. Pas dan worden de groentes geoogst en onmiddelijk naar de productieruimtes vervoerd om zo verzekerd te zijn dat er geen van de waardevolle gehaltes Beta-caroteen en vitamines verloren gaan.

 Eigen productie

Olewo heeft een eigen productieruimte. Het proces van drogen en vormen van de supplementen wordt gedaan met een zogenaamde laag-warmte behandeling. Hierbij wordt het water uit de groente gehaald zonder afbreuk te doen aan de waardevolle voedingsstoffen en vitamine. Zo ontstaat er een zeer geconcentreerd en voedzaam eindproduct welke gebruikt worden in de wortel en bieten supplementen. Het gehele productie proces van Olewo’s wortelkorrels blijft voor alle concurenten een raadsel. Het behoud van alle voedingsstoffen en het persen van een vorm zonder additieven is uniek.

Het effect van de toevoeging van olie bij de korrels welke de Beta-caroteen omzet naar vitamine A blijft bijzonder. Vitamne A is een belangrijke voedingsstof voor huid en vacht maar heeft ook bewezen  een kankerremmende werking te hebben. Zodra het gedroogde supplement in warm water geweld wordt, keert deze terug naar het plantaardige, originele product. Het oogt, ruikt en heeft de structuur van de verse groente en heeft de zelfde smaak en voedingswaarde. Olewo diervoeder supplementen zijn dan ook niet te vergelijken met geen enkel ander diervoeder supplement. Al 35 jaar bewijst Olewo dat zij kennis hebben van zaken, en de gezonde dieren zijn daarvan het bewijs!

Geproduceerd door:

OLEWO GmbH
Lehrte-Arpke, Germany
Website: www.Olewo.de

Gedistribueerd door:

Olewo Nederland
Rijksweg 195, Renkum
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0613 644 889