Banner wortel hond

Olewo Wortelen, lichtverteerbaar hondenvoer supplement

Al 35 jaar lang de meest effectieve oplossing voor diarree bij honden, een bron van vitamines en mineralen voor een verbetering van de algehele gezondheid. Geheel natuurlijk, zonder toevoegingen afkomstig uit Duitsland.

Ontdek het beste hondenvoer supplement De natuurlijke voedingsstoffen van de wortel zijn bewaard gebleven in de Olewo Wortelkorrels en geeft een ongelooflijke verbetering van de algehele gezondheid van uw hond.

- Verhelpt diaree vrijwel direct
- Ondersteund een gezonde maag-darm omgeving
- Ontwormt op een natuurlijke wijze
- Ondersteund een gezonde huid en vacht en verlicht jeukerigheid
- Versterkt het imuunsysteem en zorgt voor meer vitaliteit
- Het perfecte supplement voor zowel pups, volwassen en seniorenhonden

Goede voeding is de sleutel tot een gezonde hond. De meeste honden, vooral welke gevoerd worden met enkel voer van de standaard hondenvoeders, maar ook de honden die versvlees en verse groentes krijgen, komen lang niet uit op de benodigde hoeveelheden voedingsstoffen die zij nodig hebben. De wortel is een van de meest voedingrijke groenten. Olewo gedroogde wortelen zijn handig in gebruik, betrouwbaar en een goedkope manier om de dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen die uw hond nodig heeft aan te vullen.

Veel hondeneigenaren zijn zich niet bewust van het feit dat hun hond niet alle voordelen van de wortel beleven wanneer zij rauwe wortelen voeren. Het lastige bij rauwe wortelen is dat de vitamines en mineralen zich bevinden in de cellulose. Een koolhydraat welke lastig te verteren is. Het verteringsgestel van de hond kan deze moeilijk afbreken en kan zo de voedingsstoffen niet goed uit het verse product halen. Olewo Wortelkorrels zijn zo gemaakt dat deze makkelijk te verteren zijn, waardoor de hond alle voedingstoffen optimaal kan opnemen. Olewo Wortelen bevatten ontzettend veel voedingsstoffen omdat deze verbouwd worden in het noorden van Duitsland, Akkers waarvan bekend is dat deze enorm vruchtbaar zijn en na het oogsten worden de wortelen direct naar de fabriek gebracht en gedroogd waardoor het verlies van voedingsstoffen minimaal is. Het eindproduct is een geheel natuurlijke korrel, met 1 product, geen toevoegingen en op natuurlijke wijze geconserveerd door droging. Olewo Wortelkorrels zijn gemakkelijk te wellen en kan bij elke vorm van dagelijkse voeding worden bijgemegd om zo de algehele gezondheid en vitaliteit van uw hond te ondersteunen.

Olewo Wortelkorrels zijn HET originele wortelproduct voor honden, welke zich al meer dan 35 jaar heeft bewezen. Top fokkers en hondenliefhebbers voeren met liefde Olewo.

* Gemaakt van verse wortelen rijk aan Beta-Caroteen (nodig voor opname vitamine A)
* Ongemanipuleerd product
* 100% Natuurlijk zonder toevoegingen
* Natuurlijk geconserveerd dmv droging
* Makkelijk in het dagelijks gebruik
* Minimale kosten voor een dagelijks bijvoederproduct
* Belangrijkste bron van vezels
* Rijk aan vitamine C,D,E en K.
* Bron van Calcium, magnesium forsor


Het gebruik

Olewo Wortelen ondersteunen de algehele gezondheid en vitaliteit van uw hond en worden aanbevolen om de dagelijkse ongemakken te voorkomen en te bestrijden.

DIARREE BIJ PUPS
Diarree bij pups kan komen door de voeding, gevoel van stress of door parasieten. Een snelle oplossing is zeker bij pups van belang omdat deze snel uitdrogingsverschijnselen vertonen, de diarree kan het inmuunsysteem verzwakken en de ontwikkeling van de hond wordt belemmerd. Olewo Wortelen helpen al na 2 keer voeren het maagdarmsysteem te kalmeren. De vitamines en mineralen in Olewo wortelen zijn belangrijk voor het inmuunsysteem en makkelijk te verteren. Olewo wortelen kunnen aan het dieet van uw pup worden toegevoegd vanaf 6 weken. Heeft de pup eerder last van diarree, bespreek dan met uw dierenarts de optie Olewo wotelen te voeren.

Diarree Diarree bij honden is een veel voorkomend probleem en kan diverse oorzaken hebben, zoals verandering van voedsel, niet goed werkende spijsvertering, parasieten en stress. Olewo Wortelen kalmeerd de darmen en ondersteund de spijsvertering. Het resultaat is dat de diarree met 2 keer voeren van Olewo Wortelen nagenoeg is verdwenen. Let wel: Als een puppy of hond diarree heeft is het ZEER BELANGRIJK om hem van voldoende water te voorzien. Olewo Wortelen zijn zeer effectief in het verhelpen van diarree door de meest voorkomende oorzaken aan te pakken, en is een geweldige natuurlijke manier om bij beginnende diarree een gezonde vertering te behouden. Wanneer uw hond diarree blijft behouden of echt enkel water spuit, ga dan direct naar uw dierenarts. Ernstige diarree is niet iets om te negeren.

STRESS
Honden kunnen net als mensen last hebben van stress. Puppys die het nest verlaten en ineens bij zijn nieuwe baasje thuis komt, volwassen honden wanneer zij bijvoorbeeld langer dan normaal alleen gelaten worden of wanneer zij naar de dierenarts gaan, naar de trimsalon etc. etc.. Ook in deze stresvolle momenten helpen de Olewo wortelkorrels diarree te voorkomen.

GEZONDE SPIJSVERTERING
Voeding en stress kunnen zorgen voor een verstoorde spijsvertering. Dagelijks Olewo wortelkorrels door het voer zorgt voor een gezonde spijsvertering. De grote hoeveelheid aan Beta Caroteen (voorloper naar Vitamine A) spelen een grote rol in het herstellen en onderhouden van een gezonde maag-darmflora. Een infectie in de maag of darmen komt meestal voort uit irritatie op iets wat zij gegeten hebben. Enkele bekende voorbeelden van voedingsmiddelen die de maag en darmen kunnen irriteren zijn mais, tarwes, toevoegingen (smaak en kleurstoffen), chemische conserveringsmiddelen, hormonen en antibiotica in vlees en kip; en sommige honden reageren gewoon niet goed op bepaalde voedingsstoffen. Een goede spijsvertering zorgt voor correcte opname van de voedingsstoffen en zorgt voor schone darmen. De vezels in de Olewo wortelen zorgen hiervoor.

ONTWORMEN
De dikke darm is een van de primaire organen welke gevoelig is voor ontstekingen. Wanneer de dikke darm ontstoken of geirriteerd is nemen schadelijke bacterien en parasieten al snel hun intrek wat zorgt dat de gezondheid van de hond zienderogen achteruit gaat. Wortelen bevatten van nature een vluchtige olie welke wormen en parasieten doodt en doordat de wortelen vezelrijk zijn worden de darmen mooi geleegd.

DOFFE VACHT & JEUKENDE HUID
Olewo Wortelkorrels zitten vol met BETA-Caroteen, welke omgezet kan worden naar Vitaminde A. Vitamine A is essentieel voor een een gezonde huis en vacht. Daarnaast zorgen de voedingsstoffenin de wortelen ook voor een intense vachtkleur, versterkt de aftekening en pigmentatie. Door die diepe inwerking op de huid, verlicht het tevens jeukerigheid.

SENIOREN
Oudere honden hebben ongeveer twee maal zoveel vitamine A nodig. Olewo Wortelen zitten vol met BETA-Caroteen (voorloper naar Vitamine A) en vitamines en mineralen welke nodig zijn om het immuunsysteem te ondersteunen en een gezonde spijsvertering te behouden. Zo kan ook de hond op leeftijd vitaal blijven.


EEN “MUST” VOOR FOKKERS Al meer dan 35 jaar worden Olewo wortels gebruikt door fokkers. Het natuurlijke voedingssupplement heeft bewezen zeer effectief bij te dragen aan de algeheel gezondheid van zowel pups als voor de volwassen hond. Het is van essintieel belang dat dragende en zogende teefjes maar ook groeiende honden voedingsstoffen binnenkrijgen en vooral een behoefte aan vitamine A (welke zij zelf niet kunnen aanmaken) hebben. Olewo wortelen zorgen voor een stevige ontlasting en voorkomt diarree. Daarnaast geven fokkers aan dat de vacht, aftekening en de pigmentatie verbeteren dankzij de Olewo wortelen.

5 Redenen om Olewo Wortelen voor honden toe te voegen.

- Wortel zijn een geweldige bron van natuurlijke voedingswaarden en vele gezondheidsvoordelen voor uw hond:
- Diarree wordt vrijwel direct verholpen
- Een gezonde spijsvertering
- Natuurlijke ontworming
- Een gezonde huid en vacht
- Ondersteund het immuunsysteem

Veel hondeneigenaren zijn zich niet bewust van het feit dat hun hond niet alle voordelen van de wortel beleven wanneer zij rauwe wortelen voeren. Het lastige bij rauwe wortelen is dat de vitamines en mineralen zich bevinden in de cellulose. Een koolhydraat welke lastig te verteren is. Het verteringsgestel van de hond kan deze moeilijk afbreken en kan zo de voedingsstoffen niet goed uit het verse product halen. Olewo Wortelkorrels zijn zo gemaakt dat deze makkelijk te verteren zijn, waardoor de hond alle voedingstoffen optimaal kan opnemen.

BEREIDING VAN OLEWO WORTELKORRELS VOOR DE HOND:

STAP 1:
Week de aanbevolen hoeveelheid Olewo Wortelkorrels (zie voederadvies) in warm water. De hoeveelheid water die u gebruikt vooor het wellen kunt u aanpassen naar de gewenste consistentie.

STAP 2:
Het toevoegen van een kleine hoeveelheid olie wordt aanbevolen om de BETA-Caroteen te helpen omzetten naar Vitamine A, maar het is niet verplicht. Olieën welke je kunt toevoegen zijn bijvoorbeeld zalm-olie of organische cocos olie, maar ook olijfolie kan gebruikt worden. Bij pups raden wij het toevoegen van olie af, omdat het puppievoer vaak al meer vet bevat. Dit geldt ook voor honden welke speciaal sportvoer krijgen. Bij oudere honden is de toevoeging van olie ook niet noodzakelijk.

STAP 3:
Laat de korrels zo’n 10 minuten wellen in het warme water tot de korrel geheel uiteen zijn gevallen, daarna kan het aan het basisvoer worden toegevoegd.

STAP 4:
Mocht de consistentie van de wortelen te droog zijn, kunt u nu nog wat extra water toevoegen.

STAP 5:
Olewo wortelkorrels mengen door het basisvoer/droge brokken nadat ze geweld zijn en u kunt eventueel een kleine hoeveelheid olie eraan toevoegen.