Banner bieten hond paard

Olewo rode bieten; Natuurlijke ontgifting, ontstekingsremmend en een antioxidantenbom!

Voeg dagelijks rode bieten toe aan het voer, en ontdek hoe deze wonderwortel de gezondheid en vitaliteit van uw dier verbeterd.

De rode bieten bevatten van nature krachtige voedingsstoffen welke de gezondheid optimaal bevorderen;

  • Ontgiftende en bloedzuiverende werking.
  • Rijk aan voedingsstoffen die belangrijk zijn voor het immuunsysteem
  • Verhoogt de productie van antilichamen die strijden tegen ziekte en infectie
  • Rijk aan ijzer, dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert en de toevoer van zuurstof naar de cellen faciliteert.
  • De rode kleurstof in rode bieten genoemd betanine is een krachtige antioxidant die kan helpen bij een effectieve bescherming tegen hart-en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker.
  • Dierproef-vrije, celbiologische testen van Olewo Rode Bieten Vlokken uitgevoerd in Duitsland ook bewezen dat betanine ontstekingsremmend werkt
  • Rijk aan vezels welke gunstig zijn voor een goede werking van het hart en de spijsvertering
  • Eetlust verhogend
  • Bevordert de vorming van rode bloedcellen
  • Verbetert de vruchtbaarheid

Rode bieten van Olewo worden sinds 2003 gebruikt in Europa en zelfs in de Verenigde Staten. Het  toevoegen van de bieten zorgt voor een langzame afgifte van energie en zijn een bron van vezels welke zorgen dat de spijsvertering optimaal in conditie blijft. Zo wordt de algehele gezondheid geoptimaliseerd!


Rode bieten zitten vol voedingsstoffen maar zijn laag in caloriën en bieden op een natuurlijke wijze een effectieve ondersteuning bij het aanpakken van onstekingen.
Rode bieten, Een echte superwortel. Dit is geen bietenpulp! Dit is een uniek supplement, wat redelijk onbekend is, voor uw dier omdat het uw dier op bijna miraculeuze wijze ondersteund in zijn gezondheid. Bietenpulp is een rest product uit suikerbieten, wat veelal aan paarden gevoerd wordt. Olewo rode bieten is geen rest product maar de ECHTE rode bieten, welke ook door de mens geconsumeerd wordt. Ook de mens ondervindt de gezondheidsvoordelen bij het regelmatig eten van bieten en wordt dan ook vaak aangeraden bij een vernminderde gezondheid.

Olewo rode bieten hebben zich al ruim 10 jaar bewezen en worden door top fokkers en dierenbezitters aangeraden.

OLEWO Rode Bieten Vlokken zijn de ideale aanvulling op de reeds bekende OLEWO Wortel producten.
De combinatie van bieten en wortelsap is goed bekend als een wonderlijke combinatie voor de mens, en veel mensen over de hele wereld hebben ontdekt dat door het toevoegen van deze combinatie aan hun dagelijkse voeding, hun algehele gezondheid enorm verbetert, u kunt nu ook de gezondheid van uw dier verbeteren door het toevoegen van beide supplementen bij hun dagelijkse rantsoen. Rode bieten en wortelen overtreffen veel groenten door de rijke voedingswaarde die zij van nature hebben. OLEWO Rode Bieten bevorderen de gezondheid van uw dier.

Eczeem
De infectie- en ontstekingsremmende werking van de natuurlijke ingrediënten in deze bieten kunnen helpen bij de behandeling van eczeem. Het caroteen in wortelen en bieten werkt als pre-cursor voor de aanmaak van vitamine A en helpt ook bij het verbeteren van de conditie van de huid en vacht. Naast het gebruik van OLEWO Rode Bieten Vlokken als voedingssupplement, raden wij u Wilms ® Pine Fauna gel aan voor de plaatselijke behandeling, omdat beide producten een antivirale, ontstekingsremmende en een cel herstellende werking hebben.

Slijmvliezen
Olewo bieten verbeteren de transport van zuurstof in het bloed. Dit zorgt voor de juiste doorbloeding. De slijmvliezen, bijvoorbeeld het tandvlees,  zijn een goede graadmeter of er voldoende doorbloeding plaatsvindt.

Nierproblemen
Zelfs in die zeldzame gevallen waarin een dier een chronische nierziekte zich ontwikkelt, kan de aandoening voor meerdere jaren onopgemerkt blijven. De nieren hebben het vermogen om op voldoende wijze te werken, ook wanneer hun capaciteit drastisch is verminderd. Dit betekent dat de klinische symptomen niet zichtbaar worden totdat de toestand zich in een vergevorderd stadium openbaart en vaak fataal zijn. Bovendien, zijn de symptomen van nierziekte vaak identiek aan andere, meer voorkomende gezondheidsproblemen. Het toevoegen van OLEWO Rode Bieten Vlokken aan de dagelijkse voeding van uw dier kan nierproblemen helpen voorkomen.

Equinesarcoïden
Veel paardeneigenaren hebben gemeld dat na het gebruik van OLEWO Rode Bieten Vlokken als een aanvulling voor enkele weken, tumoren, zoals equine sarcoïden, zich hebben teruggetrokken of helemaal zijn uitgedroogd. Dit is waarschijnlijk een gevolg van de combinatie van verschillende actieve ingrediënten in rode bieten die fungeren als een natuurlijke regulator. Natuurlijke geneeskrachtige werking van rode bieten die al sinds 400 voor Christus werden ontdekt, en later ook werden aanbevolen bij behandeling van eczeem en infectieziekten. Rode bieten bevatten vitamine B12, koper, zink, mangaan en selenium, die allemaal van groot belang voor het metabolisme van de huid. De zogenaamde secundaire grondstoffen in de rode bieten, zoals saponinen en flavonoïden fungeren als ontstekingsremmers en stimuleren het immuunsysteem. Uit celbiologisch onderzoek is gebleken dat de ingrediënten in gedroogde OLEWO Rode Bieten Vlokken een positief effect hebben op de inactivering van endogene radicalen in het lichaam. Naast het gebruik van OLEWO Rode Bieten Vlokken als voedingssupplement, raden wij u Wilms ® Pine Fauna gel aan voor de plaatselijke behandeling, omdat beide producten een antivirale, ontstekingsremmende en cel herstellende werking hebben.

Voedingsstoffen van rode bieten

Caroteen
Bieten bevatten niet alleen vitamine A, maar ze bevatten grote hoeveelheden beta-caroteen, een pre-cursor voor aanmaak van vitamine A. Wanneer beta-caroteen wordt gecombineerd met vet of lipiden, wordt deze omgezet in vitamine A. De effecten van vitamine A is goed voor de huid en vacht, en heeft tumor reducerende eigenschappen.

Antioxidanten
De bèta-caroteen in bieten fungeert ook als een krachtige antioxidant, een lid van de genezings familie van carotenoïden. Zoals ook in wortelen; beta-caroteen biedt bescherming tegen bepaalde vormen van kanker en hart-en vaatziekten.

Vitaminen
Bieten zijn bijzonder rijk aan foliumzuur, B-vitamine belangrijk voor een gezond hart en essentieel voor een gezonde weefselgroei. Bieten bevatten ook vitamine C.

Sporenelementen
De sporenelementen in bieten zijn magnesium, kalium, fosfor, ijzer, mangaan en koper. Sporenelementen behoren tot de belangrijkste factoren in het behoud van een goede gezondheid.

Vezels
Rode bieten zijn een grote bron van vezels. Bietenvezels lijken bijzonder gezondheidsbevorderend. Pectine, een oplosbare vezel in de bieten, bindt giftige stoffen, zware metalen, en een teveel aan hormonen die vervolgens uit de lever naar de darmen wordt geleidt waardoor het paard dit kwijt kan raken. De gifstoffen worden uitgescheiden in plaats van opgenomen in het lichaam.

Ingrediënten

Verse rode bieten

Voedingsstoffen Analyse

Olewo Rode Bieten Vlokken worden constant getest op hun gehalte aan voedingsstoffen en hun kwaliteit door onafhankelijke laboratoria. Afhankelijk van de oogst en weersomstandigheden, kunnen verschillen gevonden worden in elk seizoen.

Volgens Weenders Analyse, bevatten Olewo Rode Bieten Vlokken:
Vocht: 5.8%
Calcium: 0.3%
Ruw eiwit: 9,4%
Fosfor: 0,3%
Ruw Vet: <0,4%
Ruwe as: 7,8%
Ruwe celstof: 5,0%