Banner kakalu Korrels

Olewo’s KaKaLu korrels! Dé topping voor uw hondenvoer.
Aardappel, wortel en luzerne

Eenvoudig te voeren en gemakkelijk te verteren KaKaLu Korrels van Olewo zijn DÉ voeding topper welke kan helpen de gezondheid van uw hond te beschermen met een gerichte voedingsboost waar dat het meest van belang is, het spijsverteringssysteem.

Volledig natuurlijke, darmvriendelijke voedingsstoffen bieden ondersteuning voor de spijsvertering en helpen bij het KaKaLu. 2jpg
voeden van de heilzame darmbacteriën van uw hond, waardoor het ideaal is voor gevoelige magen en overgang van voedsel.

Wortels zijn uw honds bondgenoten, of u nu de spijsvertering van uw hond wilt verssterken of op natuurlijke wijze wilt helpen bij het verlichten van ontstekingsziekten van de darmen (IBD), colitis, overwoekering van dunne darmbacteriën (SIBO) en vele andere darmaandoeningen.

Hoog in kalium, een mineraal en elektrolyt dat nodig is om het lichaam van uw hond goed te hydrateren, helpen Olewo’s KaKaLu korrels bij het herstellen van diarree en zware lichamelijke activiteit wanneer er vocht verloren gaat.

De KaKaLu korrels dienen als brandstof en zijn aanvulling voor werkhonden dankzij de juiste voedingsbestanddelen, waaronder een dosis luzerne-eiwit, om de spierfunctie te ondersteunen, de hydratatie, het uithoudingsvermogen en het herstel te ondersteunen.

Het is een grote bron van antioxiderende fytochemicaliën, ontstekingsremmende, antivirale, schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen en vezels. Welke allemaal aanzienlijke gezondheidsvoordelen bieden en kunnen helpen bij het voorkomen van veelvoorkomende kwalen en chronische ziekten.

KaKaLu. 3kakalu wortelkakalu luzerne