Wat is er zo speciaal aan Olewo producten dat deze geïmporteerd worden uit Duitsland?

De wortelen en rode bieten die in de Olewo diersupplementen gebruikt worden, worden verbouwd op de meest vruchtbare akkers in Duitsland. Het groeiproces van de groentes wordt dagelijks gemonitord om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden. Het oogsten gebeurd op het moment dat de voedingswaarden op het hoogste niveau zijn. Olewo heeft een delicaat verwerkingsproces voor de groentes waarin alle voedingsstoffen en vitamines van de groenten behouden worden. Olewo producten, ter ondersteuning en behoud van de algehele gezondheid, zijn niet vergelijkbaar met andere in Nederland verkrijgbare supplementen.

Is het noodzakelijk dat ik de wortel korrels voor mijn hond eerst laat wellen in water, of kan ik deze zo over het voer doen?

De korrels zijn samengeperste wortelvlokken in een zeer geconcentreerde vorm. Daarom is het noodzakelijk deze korrels eerst te wellen in water. 1 Eetlepel wortelkorrels in een half kopje water is voldoende om de enzymen hun werk te laten doen; namelijk de celwanden van de wortelen openbreken om te zorgen dat er een optimale opname plaatsvindt van de voedingsstoffen.

Mijn hond is gewend om droog voer te eten, zal hij zijn eten wel lusten als het met een nat supplement gemengd is?

Absoluut! Honden zijn dol op de smaak van Olewo wortelen en Olewo bieten. Ook al krijgt het merendel van de honden droog voer, ze zijn dol op nat voer en nog belangrijker, het vocht is noodzakelijk voor het hydrateren van de organen zodat deze in optimale conditie blijven. Water is een van de meest belangrijke "voedingsstoffen", noodzakelijk ter behoud van een optimaal functioneren van alle levende cellen. Het lichaam van een hond bestaat voor 85% uit water welke hij gebruikt voor "smering", spijsvertering en eliminatie van afvalstoffen. Enkel een bak water neerzetten als de hond dorst heeft is niet voldoende, dit omdat als een hond dorst krijgt, hij net als wij mensen, reeds uitgedroogd is. Water zou altijd moeten worden toegevoegd aan het voer van een hond. Door enkel dat te doen kunnen er veel gezondheidsproblemen worden voorkomen. Het wellen van Olewo wortelkorrels is dus goed! Uw hond zal veel gezonder zijn als u water en Olewo supplementen toevoegd aan het dagelijks rantsoen van uw hond.

Waarom zou ik olie moeten toevoegen aan het water waarin ik de wortelkorrels voor honden meng?

De wortels die gebruikt worden voor de Olewo wortelkorrels voor honden, hebben een hoge Beta-Caroteen-waarde. Wanneer Beta-Caroteen gecombineerd wordt met olie wordt het omgezet in vitamine A. Vitamine A is goed voor vacht en huid en heeft een kankerwerende werking. Om de volledige voedingswaarden uit de korrels te halen adviseren wij olie toe te voegen (OlioVivo bijvoorbeeld).

Welke olie kan ik gebruiken?

Wij kunnen u verschillende oliën aanraden afhankelijk van uw voorkeur. Zonnebloemolie, lijnzaadolie etc. Wij kunnen u ook Oliovivo van Fazoo aanraden.

Wanneer moet ik geen olie toevoegen?

Bij puppies, jonge honden en sporthonden dient u de hoeveelheid olie goed af te meten. Dit in verband met kans op diaree.

Geef ik mijn hond enkel Olewo wortelkorrels als hij last heeft van diaree?

Olewo wortelkorrels kunnen altijd aan het dagelijks rantsoen worden toegevoegd. Wortelkorrels hebben een snel effect bij diaree, zodat het vaak binnen twee dagen stopt. Ze bieden echter nog veel meer gezondheidsvoordelen. Wanneer u Olewo dagelijks toevoegd aan het rantsoen van uw hond zorgt dit voor een betere maag-darm werking, versterkt het imuunsysteem, stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen en voorkomt het veel voorkomende ziektes. Of te wel, de gehele gezondheid van uw hond zal verbeteren.

Hoe bewaar ik Olewo producten?

Olewo producten dienen droog, koel en donker bewaard te worden. Het beste in een donkere, afsluitbare ton. Veel zonlicht kan afbreuk doen op de waardevolle voedingsstoffen. Op deze manier zijn ze minstens een jaar houdbaar.

Welke extra voordelen heeft het voeren van rode bietenvlokken/ korrels?

Naast het feit dat de rode biet dezelfde krachtige voedingsstoffen bevat als de wortel en dus de algehele gezondheid optimaal op peil houdt, bevatten de Olewo rode bietenvlokken een gamma-aminozuur welke een belangrijke rol speelt in de stofwisseling. Tevens bevatten bieten ook betanine, deze stof heeft een ontstekingsremmende werking en is een kracthig anti-oxidant die bescherming biedt tegen hart-en vaatziekten en bij bepaalde vormen van kanker. Bietenvezels zijn bijzonder omdat ze een ontgiftende werking hebben. Het bindt de giftige stoffen zoals zware metalen en een teveel aan hormonen. De giftige stoffen worden als het ware gevangen en direct uitgescheiden in plaats van in het lijf opgeslagen. Een echte radicalen vanger dus.

Moeten de rode bietenvlokken ook in water wellen?

Aangezien het niet in een korrelvorm geperst is en dus minder geconcentreerd is, is het niet noodzakelijk deze te wellen. Echter raden wij het wel aan, gezien het voordeel van hydratatie, welke nat voer met zich meebrengt.

Waarom kunnen rode bietenvlokken wel droog gevoerd worden en de wortelkorrels voor honden niet?

Omdat de rode bietenvlokken niet in een korrelvorm zijn geperst, zoals de wortelkorrels voor honden, en dus minder geconcentreerd is.

Wanneer voer ik Olewo wortelproducten?

Wij adviseren om Olewo wortelproducten dagelijks toe te voegen aan het voer van uw hond of paard. Dit supplement is in het bijzonder aan te raden bij honden of paarden die last hebben van diaree, nerveus zijn, sportprestaties moeten leveren en ter ondersteuning van de spijsvertering bij oudere dieren. Daarnaast heeft het als prettige bijkomstigheid dat de vacht mooi, vol en glanzend wordt.

Wanneer voer ik Olewo rode bietenvlokken/ korrels?

Olewo rode bietenvlokken kunnen dagelijks worden toegevoegd aan het voer van uw hond of paard. Het bevorderd en ondersteund een optimale gezondheid. Dit voersupplement kunnen wij vooral aanraden wanneer uw hond iof paard last heeft van overgewicht, na een operatie of infectie, om de stofwisseling te stimuleren, bij zieke of oudere dieren om bloearmoede en ijzertekort te voorkomen. De van nature in de rode bieten voorkomende stoffen hebben tevens een remmende werking op de groei van kankercellen en tumoren.

Kan ik wortel en bieten producten samen voeren?

Ja, vooral als uw hond of paard geen specifieke klachten heeft, geeft u hem wel de optimale aanvulling om zijn algehele gezondheid maximaal te behouden. Variatie is altijd goed, dus wisselen tussen de beide producten is wel aan te raden. Tevens hebben wij een Olewo wortel- rodebieten combiproduct.

Is er iets bijzonders aan de wortelvlokken voor paarden waardoor ik deze niet aan mijn hond kan voeren?

Het is dezelfde wortel die gebruikt wordt voor de korrels voor honden. Echter omdat deze vlokken groter zijn, op maat voor een paard, zal uw hond meer moeite hebben deze te verteren. De kans is groot dat uw hond dan niet alle waardevolle voedingstoffen binnenkrijgt.

Welke andere ingrediënten zitten er in de Olewo supplementen?

Er zitten geen additieven in de Olewo producten. Het is een 100% natuurlijk product.

Waarom zijn de supplementen van Olewo beter dat andere supplementen?

Olewo supplementen zijn gemaakt van verse wortelen en rode bieten, geteeld in de meest vruchtbare grond van Duitsland. De verwerking van de producten is zo delicaat dat er geen enkel verlies is op de voedingsstoffen. Er zitten geen additionele ingrediënten of additieven in Olewo producten. Olewo supplementen voor hond en paard zijn de meest natuurlijke keuze en zijn een ongeëvenaard product beschikbaar in Nederland voor de algehele gezondheid van uw dier.

Wat is er zo speciaal aan de wortelen en rode bieten dat het mijn dier gezond houdt?

Wortelen en rode bieten zijn onderschatte groenten. Van nature leveren deze groenten veel en noodzakelijke voedingsstoffen. Er zijn wonderbaarlijke resulaten geboekt door het dagelijks bij voeren van hond en paard met Olewo supplementen.

Waarom verlaag ik mijn dierenarts rekening als ik Olewo aan mijn dier voer?

De meest voorkomende gezondheidsproblemen vandaag de dag zijn gemakkelijk te voorkomen door het geven van goede voeding. Door uw dier dagelijks Olewo producten te voeren zal de algehele gezondheid ziender ogen verbeteren. Vooral dieren op leeftijd zullen deze voordelen als zeer positief ervaren en u, als eigenaar uiteindelijk ook. Een gezond dier behoeft immers geen bezoek van een dierenarts. Dat merkt u in uw portomonee.

 

end faq